Giriş Kayıt
Vijay Arora

Vijay Arora (62)


Oyuncu

Vijay Arora, 27 Aralık 1944 doğumlu oyuncu.

Yaadon Ki Baaraat (1973) yapımıyla biliniyor.

Vijay Arora, 02 Şubat 2007 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Aralık 1944
Ölüm Tarihi: 02 Şubat 2007
Diğer Bir İsmi: Vijay Kumar Arora
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 975
1991 47 Korku Oyuncu 6.5 772
1989 45 Oyuncu 5.4 184
1988 44 Aksiyon Oyuncu 6.7 543
1987 43 Suç Oyuncu 4.2 19
1986 42 Dram Oyuncu    
1985 41 Suç Oyuncu 5.7 50
1985 41 Aksiyon Oyuncu 5.5 36
1984 40 Romantik Oyuncu 6.5 28
1983 39 Dram Oyuncu 5.9 81
1981 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,249
1979 35 Aksiyon Oyuncu 5.8 36
1974 30 Aile Oyuncu 6.9 330
1974 30 Aksiyon Oyuncu 6.9 103
1973 29 Dram Oyuncu 7.4 1,700
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019