Giriş Kayıt
Alba Arnova

Alba Arnova (89)


Oyuncu

Alba Filomena Fossati, 15 Mart 1930 Bernal, Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu.

Milano'da Mucize (1951) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alba Filomena Fossati
Doğum Tarihi: 15 Mart 1930
Doğum Yeri: Bernal, Buenos Aires, Arjantin
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 28 Aksiyon Oyuncu 5.4 59
1954 24 Dram Oyuncu 6.6 29
1954 24 Dram Oyuncu 5.7 58
1953 23 Oyuncu 6.3 15
1953 23 Müzikal Oyuncu 5.4 158

Milano'da Mucize
1951 21 Komedi Oyuncu 7.8 5,315
1950 20 Komedi Oyuncu 5.4 179
1950 20 Suç Oyuncu 5.4 15
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019