Giriş Kayıt
Robert Arnoux

Robert Arnoux (70)


Oyuncu

Robert Arnoux, 23 Ekim 1899 Lille, Fransa doğumlu oyuncu.

Paris Yolculuğu (1956) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ekim 1899
Doğum Yeri: Lille, Fransa
Diğer Bir İsmi: Arnoux | Robert-Arnoux
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 63 Komedi Oyuncu 6.0 117

Paris Yolculuğu
1956 57 Komedi Oyuncu 7.4 2,976
1956 57 Dram Oyuncu 7.5 931

Şark Ekspresi
1954 55 Dram Oyuncu 5.2 37
1952 53 Macera Oyuncu 5.6 237
1950 51 Oyuncu 5.8 9
1949 50 Suç Oyuncu 7.0 169
1947 48 Dram Oyuncu 5.8 15
1939 40 Komedi Oyuncu 7.0 136
1934 35 Dram Oyuncu 7.0 949
1932 33 Suç Oyuncu 6.5 67

Napolyon
1927 28 Biyografi Oyuncu 7.6 6,169
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019