Giriş Kayıt
Brian Arnold

Brian Arnold


Oyuncu

Brian Arnold, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümceğin Maskesi
2001 Aksiyon Oyuncu 6.3 68,270

Şaşkınlar
2000 Komedi Oyuncu 5.7 7,660
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,666

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Oyuncu 3.9 9,138

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 21,223

İhanet
1997 Macera Oyuncu 6.9 63,216
1996 Komedi Oyuncu 4.9 4,143
1995 Komedi Oyuncu 4.8 1,894
1995 Dram Oyuncu 7.8 10,258
1995 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 14,893
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (66,388) Supernatural (3,163) Star Trek: Discovery (2,247) The Flash (2,209) Into the Badlands (1,658) Arrow (1,570) The Big Bang Theory (1,473) Vikings (1,298) American Gods (1,223) This Is Us (1,180)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019