Giriş Kayıt
Tony Arnaud

Tony Arnaud


Kameraman, Oyuncu

Tony Arnaud, kameraman, oyuncu.

Siyah Kuğu (2010), Örümcek Adam (2002), Limit Yok (2011), İçerideki Adam (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Kameraman 8.2 29,716

Son Konser
2012 Dram Kameraman 7.1 12,864

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 136,724

Mükemmel Plan
2011 Komedi Kameraman 6.1 39,188

Limit Yok
2011 Gizem Kameraman 7.4 487,397
2011 Komedi Kameraman 3.0 2,885
2011 Dram Kameraman 7.7 17,253

Siyah Kuğu
2010 Dram Kameraman 8.0 642,087

Uluma
2010 Animasyon Kameraman 6.8 12,048

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Kameraman 6.6 79,804

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Kameraman 6.4 171,645
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 17,038

Lütfen Başa Sarın
2008 Komedi Kameraman 6.4 85,503

Mor Menekşeler
2007 Komedi Kameraman 6.5 2,977

Hayat Dersi
2007 Dram Kameraman 6.6 4,701

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Kameraman 5.7 42,185

Kara Yılan İnliyor
2006 Dram Kameraman 7.0 57,950

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 102,979

İçerideki Adam
2006 Suç Kameraman 7.6 311,219

Sahne Ateşi
2005 Suç Kameraman 7.4 36,489

Karanlık Su
2005 Dram Kameraman 5.6 56,587
2005 Komedi Kameraman 3.2 6,765

Stepford Kadınları
2004 Komedi Kameraman 5.3 55,710

Zarafet Dolu Maria
2004 Suç Kameraman 7.5 32,561

Eve Dönüş
2004 Komedi Kameraman 7.5 200,583

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Kameraman 6.5 71,459

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.3 631,707

Aşkın Gözü Kördür
2002 Dram Kameraman 6.5 3,018

Öykü Anlatımı
2001 Komedi Kameraman 6.9 16,400
2001 Komedi Kameraman 5.7 3,320

Kazan Dairesi
2000 Gerilim Kameraman 7.0 46,152
2000 Komedi Kameraman
Oyuncu
6.5 9,502
2000 Suç Kameraman 7.3 4,640

Soprano Ailesi
1999 Suç Kameraman 9.2 246,737

Annem Uğruna
1998 Dram Kameraman 7.0 10,551

Aşkımın Hedefisin
1998 Komedi Kameraman 6.0 17,439
1997 Biyografi Kameraman 6.7 22,107

Güzel Bir Gün
1996 Komedi Kameraman 6.5 40,292

Ortak
1996 Komedi Kameraman 6.1 6,977

6 Numaralı Kız
1996 Komedi Kameraman 5.1 5,484
1996 Komedi Oyuncu
Kameraman
6.7 1,618

Ölüm Yolunda
1995 Suç Kameraman 7.5 82,222

Köşe Başındakiler
1995 Dram Kameraman 6.9 18,815
1994 Suç Kameraman 6.8 6,590
1990 Suç Kameraman 7.7 28,895
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,755) This Is Us (2,520) Star Trek: Discovery (2,291) Gotham (1,650) The Flash (1,425) Vikings (1,242) The OA (1,069) The Blacklist (915) American Gods (853) Arrow (742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019