Giriş Kayıt
Denzil Armour-Brown

Denzil Armour-Brown


Kameraman

Denzil Armour-Brown, kameraman.

Harry Brown (2009), Rambo'nun Oğlu (2007), Madonna: The Confessions Tour Live from London (2006), Wittgenstein (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Denzil Armour Brown
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Kameraman 6.5 100
2009 Aksiyon Kameraman 7.2 80,375

Rambo'nun Oğlu
2007 Aksiyon Kameraman 7.0 29,448
2006 Belgesel Kameraman 9.1 1,571
1995 Komedi Kameraman 5.3 2,340
1993 Biyografi Kameraman 6.9 1,922
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019