Giriş Kayıt
Henry Amargo

Henry Amargo (36)


Oyuncu

Enrique Amargo, 18 Temmuz 1933 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu.

(1960) Vadiler Kralı (1960), (1959) Parlayan Süngüler (1959), (1958) The Naked and the Dead (1958), (1961) The Outsider (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Enrique Amargo
Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1933
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 28 Oyuncu 7.6 608

Vadiler Kralı
1960 27 Western Oyuncu 6.6 2,691

Yedi Silahşörler
1960 27 Aksiyon Oyuncu 7.8 79,762

Parlayan Süngüler
1959 26 Dram Oyuncu 5.9 2,607

Mücadele Tepesi
1959 26 Savaş Oyuncu 7.1 3,803
1959 26 Romantik Oyuncu 6.6 545
1958 25 Dram Oyuncu 6.5 1,055
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019