Giriş Kayıt
Lewis Arlt

Lewis Arlt (69)


Oyuncu, Yönetmen

Lewis Arlt, 05 Aralık 1949 Kingston, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen.

"Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1949
Doğum Yeri: Kingston, New York, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 69 Dram Oyuncu 6.2 91
2000 Dram Oyuncu 6.1 212
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,353
1980 31 Korku Oyuncu 4.9 2,774
1970 Dram Yönetmen 6.7 2,326
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019