Giriş Kayıt
Giorgio Arlorio

Giorgio Arlorio (90)


Senarist, Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yönetmen

Giorgio Arlorio, 27 Şubat 1929 Torino, İtalya doğumlu senarist, yönetmen asistanı, oyuncu, yönetmen.

İsyan (1969), Profesyonel Silâh (1968), Bir Zamanlar Bir Suç Vardı (1992), Zorro (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Şubat 1929
Doğum Yeri: Torino, İtalya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Zamanlar Bir Suç Vardı
1992 63 Komedi Senarist 5.8 3,515
1988 59 Suç Senarist 6.1 69
1984 55 Belgesel Yönetmen 7.4 77
1979 50 Komedi Senarist 6.4 450

Ogro
1979 50 Dram Senarist 7.1 639
1975 46 Aksiyon Senarist 6.6 2,695

İsyan
1969 40 Aksiyon Senarist 7.4 4,026

Profesyonel Silâh
1968 39 Komedi Senarist 7.2 3,477
1967 38 Dram Oyuncu 6.3 122
1963 34 Komedi Senarist 6.3 131
1962 33 Macera Senarist 4.6 172
1961 32 Komedi Senarist 6.8 6
1960 31 Komedi Senarist 7.2 230
1958 29 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 115
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019