Giriş Kayıt
Tim Aris

Tim Aris


Oyuncu

Tim Aris, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Timothy Aris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Banka: Kelebek Etkisi
2001 Gerilim Oyuncu 6.6 2,695
1996 Dram Oyuncu 5.4 2,894
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 714
1989 Dram Oyuncu 7.2 97
1981 Dram Oyuncu 6.8 359
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019