Giriş Kayıt
David Ariniello

David Ariniello


Kameraman, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

David Ariniello, kameraman, yapımcı, oyuncu, senarist.

Kazanma Sanatı (2011), Zamana Karşı (2011), 3:10 Treni (2007), Sideways (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Arinello | David Arinello | Dave Ariniello |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 5.9 955

Eski Dostlar
2012 Komedi Kameraman 6.5 50,676

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.4 1,395,684

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Kameraman 7.6 328,576

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Kameraman 6.7 347,564
2010 Dram Yapımcı
Senarist
6.0 163

İçten Gelen
2008 Korku Oyuncu 5.7 6,573

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 Komedi Kameraman 6.8 24,728

3:10 Treni
2007 Macera Kameraman 7.7 271,074

Ekspres Kasa
2006 Komedi Kameraman 6.6 13,839
2004 Komedi Kameraman 7.5 170,323
1998 Biyografi Kameraman 6.8 96,042
1998 Komedi Kameraman 6.0 3,045
1997 Dram Kameraman 6.2 1,583
1996 Dram Kameraman 6.6 1,973
1996 Komedi Kameraman 4.4 24,626

Son Tahrik
1994 Suç Kameraman 7.1 19,139
1994 Aile Kameraman 4.5 7,867
1993 Korku Kameraman 6.0 1,695
1993 Suç Kameraman 6.5 1,795

Mahluklar 4
1992 Komedi Kameraman 4.1 6,165
1991 Dram Kameraman 6.0 750
1990 Korku Kameraman 3.9 1,347

Manyak Polis 2
1990 Suç Kameraman 5.9 5,363
1979 Korku Oyuncu 3.6 663
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019