Giriş Kayıt
Mario Arias

Mario Arias (53)


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Mario Arias, 28 Nisan 1965 Alicante, İspanya doğumlu oyuncu, oyuncu yönetmeni.

La primera noche de mi vida (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1965
Doğum Yeri: Alicante, İspanya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

13 Gül
2007 42 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 1,532

Daltonlar
2004 39 Komedi Oyuncu 3.2 2,946
2004 39 Komedi Oyuncu 7.2 3,397
2001 Oyuncu 7.4 1,057
2001 36 Komedi Oyuncu 7.3 610
2001 36 Komedi Oyuncu 7.0 390
2000 Komedi Oyuncu 2.3 14
2000 Oyuncu 5.6 563
1998 33 Komedi Oyuncu 6.1 321
1998 33 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.2 390
1998 Komedi Oyuncu 5.7 449
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 237
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018