Giriş Kayıt
Jens Arentzen

Jens Arentzen (60)


Oyuncu

Jens Arentzen, 02 Mart 1958 Frederiksberg, Danimarka doğumlu oyuncu.

Solen er så rød (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mart 1958
Doğum Yeri: Frederiksberg, Danimarka
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cebimde Kan Var
2010 52 Belgesel Çeşitli 7.2 374
2009 51 Gerilim 6.6 1,784
2006 48 Animasyon Oyuncu 6.8 2,614
2003 45 Dram Oyuncu 5.8 260
2002 44 Belgesel Çeşitli 6.2 5
2002 44 Komedi Çeşitli 6.6 1,422
2001 43 Komedi Oyuncu 5.6 622
1999 41 Gerilim Oyuncu 6.5 242

Şölen
1998 40 Dram Çeşitli
8.1 72,404
1989 31 Dram Oyuncu 5.8 60
1984 26 Dram Oyuncu 6.8 2,090
1978 Dram Oyuncu 9.2 3,402
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019