Giriş Kayıt
Mikkel Arendt

Mikkel Arendt (42)


Oyuncu

Mikkel Arendt, 13 Temmuz 1976 Danimarka doğumlu oyuncu.

Oda 205 (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1976
Doğum Yeri: Danimarka
Diğer Bir İsmi: Mikkel Ardnt | Mikkel Arndt
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 14,671
2017 41 Komedi Oyuncu 5.3 1,311
2014 38 Dram Oyuncu 6.1 411
2014 Dram Oyuncu 7.7 2,333
2012 Komedi Oyuncu 8.1 4,870

Oda 205
2007 31 Korku Oyuncu 4.5 1,205
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,777) Suits (1,694) The Sinner (1,537) Shameless (1,446) Fear the Walking Dead (1,290) La Casa de Papel (1,276) Castle Rock (1,175) Bodyguard (1,155) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018