Giriş Kayıt
Antoine Archimbaud

Antoine Archimbaud (72)


Sesler

Antoine Archimbaud, 12 Eylül 1902 Aubervilliers, Seine [bugünkü Seine-Saint-Denis], Fransa doğumlu sesler.

Çehresiz Gözler (1960), Yankesici (1959), Rastgele Balthazar (1966), Sisler Rıhtımı (1938) gibi yapımlarla biliniyor.

Antoine Archimbaud, 03 Kasım 1974 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1902
Ölüm Tarihi: 03 Kasım 1974
Doğum Yeri: Aubervilliers, Seine [bugünkü Seine-Saint-Denis], Fransa
Diğer Bir İsmi: Antoine Archaimbaud | Archambeau | A. Archimbaud |
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rastgele Balthazar
1966 64 Suç Sesler 7.9 15,325
1964 62 Komedi Sesler 6.1 399
1964 62 Komedi Sesler 6.0 411

Haydut Şansı
1963 61 Komedi Sesler 7.9 4,802
1962 60 Komedi Sesler 6.3 199

Jeanne D'Arc'ın Davası
1962 60 Dram Sesler 7.6 3,712
1961 59 Komedi Sesler 6.3 268

Çehresiz Gözler
1960 58 Dram Sesler 7.7 22,684
1960 58 Sesler 6.7 95
1960 58 Dram Sesler 6.9 152
1960 58 Dram Sesler 6.5 68

Yankesici
1959 57 Suç Sesler 7.8 17,088
1959 57 Suç Sesler 6.6 272
1959 57 Dram Sesler 7.4 790
1958 56 Dram Sesler 7.2 487

Bir hayat
1958 56 Dram Sesler 6.6 206

Sen Bir Melektin
1956 54 Dram Sesler 7.4 998
1956 54 Dram Sesler 7.5 948
1955 53 Dram Sesler 6.9 131

Sonsuz Aşk
1955 53 Romantik Sesler 7.1 103

The Adultress
1953 51 Suç Sesler 7.3 1,024
1950 48 Dram Sesler 7.1 158
1950 48 Dram Sesler 6.8 288
1949 47 Komedi Sesler 7.2 283
1946 44 Dram Sesler 7.2 927
1945 43 Savaş Sesler 6.6 253
1939 37 Komedi Sesler 7.0 143
1939 37 Dram Sesler 7.8 550
1938 36 Dram Sesler 5.7 13

Sisler Rıhtımı
1938 36 Suç Sesler 7.7 7,395
1938 36 Komedi Sesler 6.9 254
1938 36 Dram Sesler 7.1 167
1938 36 Suç Sesler 6.5 55

Cezayir Batakhaneleri
1937 35 Suç Sesler 7.7 5,685
1937 35 Komedi Sesler 7.6 1,475
1936 34 Dram Sesler 7.6 816
1936 34 Dram Sesler 6.9 63
1935 33 Suç Sesler 6.7 123

Sefiller
1934 32 Dram Sesler 8.0 1,387
1934 32 Suç Sesler 6.5 441
1932 30 Komedi Sesler 6.0 144
1932 30 Dram Sesler 7.7 1,069
1930 28 Suç Sesler 6.6 84
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019