Giriş Kayıt
Craig Archibald

Craig Archibald


Oyuncu

Craig Archibald, Saskatoon, Saskatchewan, Kanada doğumlu oyuncu.

Capote (2005), Cyclops (2008), (2006) Puccini for Beginners (2006), (1997) Kiss Me, Guido (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Saskatoon, Saskatchewan, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi 6.0 225
2008 Macera Oyuncu 2.9 1,310
2006 Komedi Oyuncu 6.0 2,237
2005 Biyografi Oyuncu 7.4 117,543
1997 Komedi Oyuncu 6.1 1,897
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019