Giriş Kayıt
Tim Archer

Tim Archer


Sesler, Özel Efekt

Tim Archer, sesler, Özel efekt.

Mezarına Tüküreceğim (2010), Çığlıklar (1995), Son Görev (1997), Friday the 13th (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Sesler 4.9 1,378

12 Kehanet
2012 Bilim-Kurgu Sesler 3.6 852
2012 Komedi Sesler 6.6 2,723
2012 Romantik Sesler 6.6 1,552
2012 Aile Sesler 6.0 559

Philadelphia Deneyi
2012 Macera Sesler 4.1 2,060
2012 Romantik Sesler 6.2 765
2012 Dram Sesler 5.9 246
2011 Aksiyon Sesler 4.1 2,182

Büyük Fırtına
2011 Aksiyon Sesler 3.9 436
2011 Macera Sesler 3.8 953
2011 Komedi Sesler 6.9 1,123
2011 Aksiyon Sesler 3.5 640

Kıyamet Kehaneti
2011 Bilim-Kurgu Sesler 4.0 1,322
2011 Biyografi Sesler 6.7 2,033
2011 Belgesel Sesler 6.6 284

Dünya İle Çarpışma
2011 Aksiyon Sesler 3.4 1,176
2011 Aksiyon Sesler 3.6 650

Baskı
2011 Suç Sesler 4.7 1,280

Oğlum Olmadan Asla
2011 Dram Sesler 6.4 689
2011 Bilim-Kurgu Sesler 3.7 1,328

Buzda Deprem
2010 Aksiyon Sesler 4.3 1,252
2010 Dram Sesler 6.8 1,422
2010 Gizem Sesler 5.3 148

Vahşi Cin
2010 Fantastik Sesler 4.1 1,117
2010 Bilim-Kurgu Sesler 4.2 2,286
2010 Fantastik Sesler 3.8 993

Mezarına Tüküreceğim
2010 Suç Sesler 6.3 65,838
2010 Aksiyon Sesler 5.2 3,797
2010 Dram Sesler 6.1 194

Bayan Mucize
2009 Komedi Sesler 6.7 2,102

Ormanın Ötesinde
2009 Aksiyon Sesler 4.6 1,218
2009 Bilim-Kurgu Sesler 4.1 1,431
2009 Aksiyon Sesler 4.1 435
2009 Komedi Sesler 6.2 151
2009 Komedi Sesler 5.7 198

Kutup Fırtınası
2009 Aksiyon Sesler 3.8 1,471

Masallar Diyarı 2: Pamuk Prenses
2009 Animasyon Sesler 3.9 1,492
2009 Fantastik Sesler 4.7 1,567
2008 Fantastik Sesler 3.8 1,751

Kayıp Hazine
2008 Macera Sesler 3.9 1,226

Yılın En Güzel Zamanı
2008 Komedi Sesler 7.4 2,417
2008 Aksiyon Sesler 4.0 3,862

Deniz Canavarı
2008 Korku Sesler
Özel Efekt
4.4 1,128

Zehirli Sarmaşık 4
2008 Dram Sesler 4.4 1,758

Fırtına Hücresi
2008 Aksiyon Sesler 4.2 603
2008 Komedi Sesler 5.6 570
2008 Korku Sesler 4.1 1,640
2007 Bilim-Kurgu Sesler 4.4 678
2007 Korku Sesler 4.9 1,212
2007 Aksiyon Sesler 5.4 343

Kaderin Cilvesi
2007 Dram Sesler 5.7 219
2006 Bilim-Kurgu Sesler 3.3 715
2006 Macera Sesler 7.4 65
2003 Kısa Metraj Sesler 6.8 320
2002 Komedi Sesler 5.8 2,255

Hindistan Kaplan Krallığı
2002 Belgesel Sesler 6.0 183
2001 Belgesel Sesler 6.7 112
2000 Belgesel Sesler 7.5 1,878
1999 Kısa Metraj Sesler 6.6 96
1998 Belgesel Sesler 7.3 459

Küçük Adamlar
1998 Dram Sesler 6.4 413

Son Görev
1997 Aksiyon Sesler 6.9 8,129
1995 Belgesel Sesler 5.9 140

Çığlıklar
1995 Aksiyon Sesler 6.4 22,607

Gerçeğe Dönüş
1994 Suç Sesler 6.3 367
1994 Belgesel Sesler 7.4 571

Altıncı His
1991 Gerilim Sesler 5.2 287
1991 Aksiyon Sesler 5.2 2,373
1988 Aksiyon Sesler 6.7 965
1987 Korku Sesler 7.6 2,704
1983 Dram Sesler 6.9 1,127
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018