Giriş Kayıt
Tim Archer

Tim Archer


Sesler, Özel Efekt

Tim Archer, sesler, Özel efekt.

Mezarına Tüküreceğim (2010), Çığlıklar (1995), Son Görev (1997), Friday the 13th (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Sesler 4.9 1,390

12 Kehanet
2012 Bilim-Kurgu Sesler 3.6 861
2012 Komedi Sesler 6.6 2,816
2012 Romantik Sesler 6.6 1,590
2012 Aile Sesler 6.0 579

Philadelphia Deneyi
2012 Macera Sesler 4.1 2,091
2012 Romantik Sesler 6.2 776
2012 Dram Sesler 5.9 250
2011 Aksiyon Sesler 4.1 2,198

Büyük Fırtına
2011 Aksiyon Sesler 3.9 438
2011 Macera Sesler 3.8 964
2011 Komedi Sesler 7.0 1,151
2011 Aksiyon Sesler 3.6 644

Kıyamet Kehaneti
2011 Bilim-Kurgu Sesler 4.0 1,327
2011 Biyografi Sesler 6.7 2,049
2011 Belgesel Sesler 6.6 284

Dünya İle Çarpışma
2011 Aksiyon Sesler 3.4 1,184
2011 Aksiyon Sesler 3.6 659

Baskı
2011 Suç Sesler 4.7 1,294

Oğlum Olmadan Asla
2011 Dram Sesler 6.4 690
2011 Bilim-Kurgu Sesler 3.7 1,349

Buzda Deprem
2010 Aksiyon Sesler 4.3 1,266
2010 Dram Sesler 6.8 1,459
2010 Gizem Sesler 5.3 149

Vahşi Cin
2010 Fantastik Sesler 4.2 1,128
2010 Bilim-Kurgu Sesler 4.2 2,296
2010 Fantastik Sesler 3.8 995

Mezarına Tüküreceğim
2010 Suç Sesler 6.3 66,423
2010 Aksiyon Sesler 5.2 3,822
2010 Dram Sesler 6.1 194

Bayan Mucize
2009 Komedi Sesler 6.7 2,177

Ormanın Ötesinde
2009 Aksiyon Sesler 4.6 1,222
2009 Bilim-Kurgu Sesler 4.1 1,439
2009 Aksiyon Sesler 4.1 436
2009 Komedi Sesler 6.2 151
2009 Komedi Sesler 5.7 198

Kutup Fırtınası
2009 Aksiyon Sesler 3.8 1,474

Masallar Diyarı 2: Pamuk Prenses
2009 Animasyon Sesler 3.9 1,518
2009 Fantastik Sesler 4.7 1,576
2008 Fantastik Sesler 3.9 1,764

Kayıp Hazine
2008 Macera Sesler 3.9 1,230

Yılın En Güzel Zamanı
2008 Komedi Sesler 7.4 2,529
2008 Aksiyon Sesler 4.0 3,875

Deniz Canavarı
2008 Korku Sesler
Özel Efekt
4.4 1,129

Zehirli Sarmaşık 4
2008 Dram Sesler 4.4 1,777

Fırtına Hücresi
2008 Aksiyon Sesler 4.2 603
2008 Komedi Sesler 5.6 571
2008 Korku Sesler 4.1 1,646
2007 Bilim-Kurgu Sesler 4.4 679
2007 Korku Sesler 4.9 1,214
2007 Aksiyon Sesler 5.4 343

Kaderin Cilvesi
2007 Dram Sesler 5.7 221
2006 Bilim-Kurgu Sesler 3.3 718
2006 Macera Sesler 7.3 66
2003 Kısa Metraj Sesler 6.8 320
2002 Komedi Sesler 5.8 2,271

Hindistan Kaplan Krallığı
2002 Belgesel Sesler 6.1 184
2001 Belgesel Sesler 6.8 113
2000 Belgesel Sesler 7.5 1,888
1999 Kısa Metraj Sesler 6.6 96
1998 Belgesel Sesler 7.3 461

Küçük Adamlar
1998 Dram Sesler 6.4 415

Son Görev
1997 Aksiyon Sesler 6.9 8,164
1995 Belgesel Sesler 5.9 141

Çığlıklar
1995 Aksiyon Sesler 6.4 22,743

Gerçeğe Dönüş
1994 Suç Sesler 6.3 368
1994 Belgesel Sesler 7.4 573

Altıncı His
1991 Gerilim Sesler 5.2 293
1991 Aksiyon Sesler 5.2 2,399
1988 Aksiyon Sesler 6.7 972
1987 Korku Sesler 7.6 2,735
1983 Dram Sesler 6.9 1,138
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018