Giriş Kayıt
Karen Archer

Karen Archer (70)


Oyuncu

Karen Archer, 26 Temmuz 1948 Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Elizabeth (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1948
Doğum Yeri: Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Oyuncu 7.5 2,942
2000 Dram Oyuncu 5.1 945
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,513
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,237
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,950
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,473
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019