Giriş Kayıt
Tomàs Aragay

Tomàs Aragay


Senarist

Tomàs Aragay, Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu senarist.

Truman (2015), Nico And Dani (2000), Una pistola en cada mano (2012), En la ciudad (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Senarist 6.8 243
2015 Komedi Senarist 7.3 9,821
2012 Komedi Senarist 6.5 2,660
2010 Dram Senarist 5.7 213
2009 Dram Çeşitli 7.0 462

Fiction
2006 Dram Senarist 6.9 395
2003 Dram Senarist 6.9 998

Nico And Dani
2000 Komedi Senarist 6.8 5,747
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019