Giriş Kayıt
Josh Appelbaum

Josh Appelbaum


Yapımcı, Senarist, Kameraman

Josh Appelbaum, yapımcı, senarist, kameraman.

Görevimiz Tehlike 4 (2011), Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden (2016), Sonsuzluk Projesi (2015), Zoo (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Josh Applebaum
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Senarist    

Mucizeler Parkı
2019 Animasyon Yapımcı
Senarist
5.7 538
2018 Korku Yapımcı 7.2 4,278
2018 Komedi Yapımcı 7.5 11,342

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.0 76,097
2015 Dram Yapımcı
Senarist
6.9 19,101

Sonsuzluk Projesi
2015 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.4 70,864

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Senarist 5.8 191,007
2014 Romantik Yapımcı 7.4 15,880
2013 Kısa Metraj Kameraman 6.4 9

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.4 423,760
2010 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 3,043
2008 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 9,196

Canavar
2008 Macera 7.0 348,004
2008 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 4,084
2008 Dram Yapımcı 6.6 1,401
2003 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.5 3,188
2001 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.6 41,869

Erken Baskı
1996 Dram Senarist 7.5 10,418
- Suç Yapımcı    
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,916) Supernatural (2,616) American Gods (2,491) Love, Death & Robots (2,459) The Passage (2,419) Vikings (1,887) The Blacklist (1,481) Star Trek: Discovery (1,249) Shameless (1,189) Project Blue Book (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019