Giriş Kayıt
Fred Apolito

Fred Apolito


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Oyuncu

Fred Apolito, sanat bölümü, Özel efekt, oyuncu.

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti (2003), X-Men: Birinci Sınıf (2011), Transformers (2007), Arkadaştan Öte (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fredrick Apdito | Frederick Apolito
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüce Sezar!
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.3 109,868
2015 Suç Sanat Bölümü 7.3 7,565

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Sanat Bölümü 4.5 43,484
2014 Dram Sanat Bölümü 4.4 2,608
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 50,458
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 990
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 37,542

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Sanat Bölümü 3.5 59,326

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 519,260
2012 Aksiyon Özel Efekt 3.7 230

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.6 314,394

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 601,138

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Sanat Bölümü 6.9 105,134

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 188,219

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.9 62,551
2008 Dram Özel Efekt 7.7 2,491
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.8 62,273

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Sanat Bölümü 5.2 68,332

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Özel Efekt 6.0 132,524
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 565,655

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.1 551,019
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 273,946
2006 Korku Özel Efekt 4.6 5,662

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Özel Efekt 7.3 607,144
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.3 8,481
2006 Suç Özel Efekt 8.7 590,833
2005 Komedi Özel Efekt 6.4 63,895
2005 Aksiyon Özel Efekt 6.3 27,969

Tuzak
2005 Aksiyon Özel Efekt 4.3 3,898

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 286,621

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 48,844

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Özel Efekt 6.4 149,036

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Özel Efekt 5.3 36,688

Başkanın Kızı
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.0 19,671
2004 Komedi Özel Efekt 5.0 760
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 73,419
2004 Dram Sanat Bölümü 4.4 392
2004 Suç Özel Efekt 8.7 80,766

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.0 37,747

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.2 23,790

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 954,584

Las Vegas 1
2003 Suç Sanat Bölümü 7.5 24,558

Cesetler Evi
2003 Korku Sanat Bölümü 6.1 68,661

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.0 61,857
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.5 2,122

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.3 137,110
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 269,540
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.3 2,437

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Sanat Bölümü 4.8 10,014

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Sanat Bölümü 3.6 18,929

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 113,867

General'in Kızı
1999 Suç Sanat Bölümü 6.3 48,582

İçgüdü
1999 Dram Sanat Bölümü 6.6 30,078
1999 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,318

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 62,183
1997 Dram Sanat Bölümü 7.3 65,467

Oyun
1997 Dram Sanat Bölümü 7.8 311,528

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 165,810

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 86,722

Dava
1996 Dram Sanat Bölümü 6.0 11,782
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.9 109,490

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.6 83,181

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 17,475

Kuş Kafesi
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.0 72,230

Silici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 96,023

Para Treni
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 36,106

Tam Zamanında
1995 Suç Sanat Bölümü 6.3 36,406

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Sanat Bölümü 6.0 23,717

Küçük Prenses
1995 Dram Sanat Bölümü 7.7 29,328

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 Dram Sanat Bölümü 6.4 5,058

Kukla Efendileri
1994 Korku Sanat Bölümü 5.9 7,711

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.7 68,593

Sivri Kafalar
1993 Komedi Sanat Bölümü 5.3 46,622
1993 Komedi Sanat Bölümü 5.1 3,499

Drakula
1992 Korku Sanat Bölümü 7.5 171,416

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Oyuncu 6.5 7,118
1990 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 356

Kaptan Amerika
1990 Aksiyon Taşıma Bölümü 3.3 9,899
1986 Müzikal Oyuncu 6.5 3,559
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019