Giriş Kayıt
Tomio Aoki

Tomio Aoki (80)


Oyuncu

Tomio Aoki, 07 Ekim 1923 doğumlu oyuncu.

Doğdum, Ama... (1932), Böcek Kadın (1963), Tôkyô no yado (1935), Dalgalanan Otlar Hikayesi (1934) gibi yapımlarla biliniyor.

Tomio Aoki, 24 Ocak 2004 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1923
Ölüm Tarihi: 24 Ocak 2004
Diğer Bir İsmi: Tokkan Kozo | Tokkan Kozou | Tokankozô | Tokkan-Ko
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Oyuncu 5.4 11
2001 78 Suç Oyuncu 6.4 1,245
1971 48 Aksiyon Oyuncu 6.2 197

Stray Cat Rock: Sex Hunter
1970 47 Suç Oyuncu 6.4 619
1970 47 Aksiyon Oyuncu 6.3 464

Cinayet Niyetleri
1964 41 Dram Oyuncu 7.8 1,139

Böcek Kadın
1963 40 Dram Oyuncu 7.5 1,670
1963 40 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,696
1962 39 Aksiyon Oyuncu 6.8 210
1962 39 Dram Oyuncu 7.5 103

Domuzlar ve Savaş Gemileri
1961 38 Dram Oyuncu 7.6 1,695
1960 37 Suç Oyuncu 7.2 445
1960 37 Dram Oyuncu 6.4 78
1960 37 Aksiyon Oyuncu 6.7 707
1959 36 Oyuncu 6.4 139
1958 35 Komedi Oyuncu 6.3 262
1958 35 Komedi Oyuncu 7.2 483
1958 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 433
1958 35 Oyuncu 7.4 45
1958 35 Suç Oyuncu 7.1 416
1957 34 Suç Oyuncu 7.1 605
1957 34 Oyuncu 7.0 6
1957 34 Komedi Oyuncu 7.5 555
1956 33 Dram Oyuncu 7.5 191
1956 33 Oyuncu 6.2 11

Burma Arpı
1956 33 Dram Oyuncu 8.1 4,932
1953 30 Oyuncu 7.1 381
1952 29 Komedi Oyuncu 6.5 114
1937 14 Dram Oyuncu 7.4 190
1937 14 Dram Oyuncu 6.7 55
1937 14 Komedi Oyuncu 7.3 760
1936 13 Dram Oyuncu 7.8 2,730
1935 12 Komedi Oyuncu 6.7 101
1935 12 Dram Oyuncu 7.8 1,138

Dalgalanan Otlar Hikayesi
1934 11 Dram Oyuncu 7.8 2,641
1934 11 Dram Oyuncu 7.0 258

Passing Fancy
1933 10 Dram Oyuncu 7.5 1,143
1933 10 Oyuncu 7.2 411
1932 9 Dram Oyuncu 6.9 272

Doğdum, Ama...
1932 9 Komedi Oyuncu 8.0 4,291
1931 8 Komedi Oyuncu 6.5 312
1930 7 Oyuncu 6.5 336
1929 6 Komedi Oyuncu 6.4 392
1929 6 Dram Oyuncu 6.4 28
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019