Giriş Kayıt
Tariq Anwar

Tariq Anwar (73)


Editör, Editör, Yönetmen Asistanı

Tariq Anwar, 21 Eylül 1945 New Delhi, Hindistan doğumlu editör, editör, yönetmen asistanı.

Amerikan Güzeli (1999), Zoraki Kral (2010), Adalet Peşinde (2009), Hayallerin Peşinde (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1945
Doğum Yeri: New Delhi, Hindistan
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hain
2016 71 Suç Editör 6.2 17,524
2015 70 Biyografi Editör 6.7 23,116
2015 70 Korku Editör 5.5 5,846
2014 69 Tarihi Editör 7.1 560
2013 68 Dram Editorial Department
3.5 346
2013 68 Biyografi Editör 6.9 4,626

Son Konser
2012 67 Dram Editorial Department 7.1 12,978

Büyük Umutlar
2012 67 Dram Editör 6.4 11,391

Marilyn ile Bir Hafta
2011 66 Biyografi 7.0 79,350

Zoraki Kral
2010 65 Biyografi Editör 8.0 593,867

Adalet Peşinde
2009 64 Suç Editör 7.4 252,640

Hayallerin Peşinde
2008 63 Dram Editör 7.3 178,469
2008 Belgesel Editör 8.0 1,566

Başka Bir Adam
2008 63 Dram Editör 5.5 10,473

Çılgınlar Gecesi
2008 63 Komedi Editör 3.9 1,564

Kirli Sırlar
2006 61 Dram Editör 6.7 94,323
2006 61 Dram Editör 5.6 312

Sahne Güzeli
2004 59 Dram Sesler
Yönetmen Asistanı
Editör
7.2 9,546

Doğum
2004 59 Dram 6.1 32,894
2003 58 Biyografi Editör 6.3 9,879
2002 57 Dram Editör 6.6 923
2002 Komedi Editör 6.4 72
2001 56 Dram Editör 6.8 2,832

Yeşil Parmaklar
2000 55 Komedi Editör 6.9 5,233
2000 55 Dram Editör 6.7 17,539

Amerikan Güzeli
1999 54 Dram Editör 8.4 991,378

Mussolini ile Çay
1999 54 Dram Editör 6.9 10,348

Kuzen Bette
1998 53 Komedi Editör 6.2 2,396

Aşkımın Hedefisin
1998 53 Komedi Editör 6.0 17,555

Güvercinin Kanatları
1997 52 Dram Editör 7.2 9,865

Cadı Kazanı
1996 51 Dram Editör 6.8 33,159
1995 50 Komedi Editör 5.4 567

Kral George'un Deliliği
1994 49 Biyografi Yönetmen Asistanı
Editör
7.2 14,281
1994 49 Dram Editör 6.5 5,105
1994 49 Aksiyon Editör 6.1 997
1991 46 Suç Editör 6.5 3,105
1980 Dram Editör 7.8 318
1980 Dram Editorial Department 7.5 248
1970 Dram Editör 7.6 197
1963 Macera Editör 8.4 32,936
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019