Giriş Kayıt
Anuradha Paudwal

Anuradha Paudwal (64)


Müzisyen, Oyuncu

Anuradha Paudwal, 27 Ekim 1954 Hindistan doğumlu müzisyen, oyuncu.

Saajan (1991), Dil (1990), Mann (1999), Dil Hai Ki Manta Nahin (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ekim 1954
Doğum Yeri: Hindistan
Diğer Bir İsmi: Anooradha | Anuradha | Anuradha Padwal | Anuradha
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 52 Aksiyon Müzik 2.9 150
2005 51 Aksiyon Müzik 6.5 2,008
2005 51 Dram Müzik 4.7 53
2005 51 Müzikal Müzik 4.8 2,841
2005 51 Romantik Müzik 3.0 285
2005 51 Dram Müzik 4.7 1,226
2004 50 Gerilim Müzik 3.3 63
2004 50 Müzikal Müzik 5.5 124
2004 50 Dram Müzik 4.2 348
2004 50 Dram Müzik 5.8 2,492
2004 50 Dram Müzik 4.3 1,449
2004 50 Romantik Müzik 4.5 163
2003 49 Gerilim Müzik 5.2 702
2002 48 Aile Müzik 4.5 740
2002 48 Aksiyon Müzik 6.1 4,178
2002 48 Romantik Müzik 3.8 958
2002 48 Aksiyon Müzik 6.4 6,710
2002 48 Aksiyon Müzik 4.4 1,154
2002 48 Dram Müzik 5.4 5,740

Utanç
2001 47 Dram Müzik 6.8 2,259
2001 47 Dram Müzik 7.5 2,702
2001 47 Müzikal Müzik 5.4 1,372

Aşk Hikayeleri
2000 46 Müzikal Müzik 7.1 23,876
2000 46 Gerilim Müzik 4.8 361
2000 46 Dram Müzik 3.8 1,140
2000 46 Aksiyon Müzik 4.7 495
2000 46 Komedi Müzik 5.3 1,382
2000 46 Aksiyon Müzik 4.6 308
2000 46 Aksiyon Müzik 6.9 1,977
2000 46 Aksiyon Müzik 4.9 1,032
2000 46 Müzikal Müzik 5.3 523
2000 46 Aksiyon Müzik 3.8 3,490
1999 45 Komedi Müzik 5.3 635

We Stand United
1999 45 Müzikal Müzik 6.2 5,505
1999 45 Aksiyon Müzik 6.8 1,700
1999 45 Müzik 6.3 4,180
1999 45 Müzikal Müzik 6.2 2,155
1999 45 Komedi Müzik 4.5 238
1999 45 Aksiyon Müzik 3.3 504
1999 45 Dram Oyuncu
Müzik
5.8 1,314
1999 45 Dram Müzik 6.6 382
1999 45 Dram Müzik 5.2 956
1999 45 Müzik 8.0 164
1998 44 Aksiyon Müzik 5.8 2,239
1998 44 Aksiyon Müzik 2.7 120
1998 44 Aksiyon Müzik 5.3 1,837
1998 44 Aksiyon Müzik 5.3 323
1998 44 Aksiyon Müzik 6.1 1,014
1998 44 Müzik 6.7 3,383
1997 43 Aksiyon Müzik 4.8 1,105
1997 43 Komedi Müzik 6.7 5,300
1997 43 Aile Müzik 4.7 714

Ordu
1996 42 Aksiyon Müzik 4.4 1,378
1994 40 Aksiyon Müzik 3.3 221
1993 39 Romantik Müzik 5.5 147
1993 39 Korku Müzik 4.5 170
1992 38 Komedi Müzik 5.8 29
1992 38 Aksiyon Müzik 5.6 235
1992 38 Aksiyon Müzik 5.6 569
1992 38 Dram Müzik 6.3 1,574
1992 38 Müzik 5.9 127
1992 38 Aile Müzik 6.1 516
1992 38 Aksiyon Müzik 6.3 6
1991 37 Gerilim Müzik 5.9 1,081
1991 37 Dram Müzik 5.6 58
1991 37 Dram Müzik 7.3 5,103
1991 37 Aile Müzik 4.3 366
1991 37 Macera Müzik 5.2 996
1991 37 Aksiyon Müzik 4.7 13
1991 37 Aksiyon Müzik 4.9 194
1991 37 Aksiyon Müzik 6.8 794
1991 37 Müzikal Müzik 7.4 3,363
1991 37 Müzik 5.8 37
1990 36 Suç Müzik    
1990 36 Aksiyon Müzik 5.9 951
1990 36 Aksiyon Müzik 5.2 95
1990 36 Müzikal Müzik 6.3 1,325
1990 36 Komedi Müzik 6.8 4,240
1990 36 Aksiyon Müzik 5.1 237
1990 36 Fantastik Müzik 5.1 728
1990 36 Dram Müzik 6.7 842
1990 36 Müzik 5.1 41
1990 36 Romantik Müzik 5.9 536
1990 36 Müzik 3.3 19
1990 36 Aksiyon Müzik 5.1 31
1989 35 Aksiyon Müzik 5.8 95
1989 35 Aksiyon Müzik 5.1 26
1989 35 Aksiyon Müzik 6.5 152
1989 35 Dram Müzik 5.6 42
1989 35 Dram Müzik 4.6 19
1989 35 Müzik 5.7 35
1989 35 Müzik 5.3 181
1989 35 Aksiyon Müzik 6.8 1,848
1989 35 Dram Müzik 5.2 229
1988 34 Romantik Müzik 7.0 1,586
1988 34 Aksiyon Müzik    
1988 34 Müzik 5.8 25
1988 34 Komedi Müzik 6.0 673
1988 34 Aksiyon Müzik 4.5 173
1988 34 Aksiyon Müzik 4.7 101
1987 33 Bilim-Kurgu Müzik 4.2 229
1987 33 Aksiyon Müzik 5.6 7
1987 33 Aksiyon Müzik 7.0 52
1987 33 Müzik 7.0 123

Aşk Hediyesi
1987 33 Romantik Müzik 6.3 67
1987 33 Aksiyon Müzik 6.2 158
1987 33 Oyuncu 5.7 23
1987 33 Aksiyon Müzik 6.2 84
1986 32 Aksiyon Müzik 5.2 110
1986 32 Aile Müzik 5.1 41
1986 32 Aksiyon Müzik 7.4 1,517
1986 32 Müzik 4.6 143
1986 32 Dram Müzik 5.7 36
1986 32 Fantastik Müzik 6.6 608
1986 32 Müzik 4.3 28
1985 31 Aksiyon Müzik 4.4 27
1984 30 Dram Müzik 7.0 294
1984 30 Dram Müzik 6.9 29
1983 29 Aile Müzik 6.3 54
1983 29 Dram Müzik 6.7 1,638
1983 29 Komedi Müzik 7.6 953
1983 29 Komedi Müzik 7.3 366
1981 27 Romantik Müzik 7.7 51
1981 27 Komedi Müzik 7.5 912
1980 26 Aksiyon Müzik 7.6 1,775
1980 26 Müzik 5.7 27
1979 25 Dram Müzik 7.1 174
1979 25 Aksiyon Müzik 6.6 1,169
1973 19 Dram Müzik 8.0 2,248
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018