Giriş Kayıt
Anuradha Paudwal

Anuradha Paudwal (63)


Müzisyen, Oyuncu

Anuradha Paudwal, 27 Ekim 1954 Hindistan doğumlu müzisyen, oyuncu.

Saajan (1991), Dil (1990), Mann (1999), Dil Hai Ki Manta Nahin (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ekim 1954
Doğum Yeri: Hindistan
Diğer Bir İsmi: Anooradha | Anuradha | Anuradha Padwal | Anuradha
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 52 Aksiyon Müzik 2.8 127
2005 51 Aksiyon Müzik 6.5 1,641
2005 51 Dram Müzik 4.7 49
2005 51 Müzikal Müzik 4.8 2,798
2005 51 Romantik Müzik 3.1 242
2005 51 Dram Müzik 4.6 1,161
2004 50 Gerilim Müzik 3.2 45
2004 50 Müzikal Müzik 6.2 99
2004 50 Dram Müzik 4.4 279
2004 50 Dram Müzik 5.7 2,124
2004 50 Dram Müzik 4.2 1,261
2004 50 Romantik Müzik 4.4 141
2003 49 Gerilim Müzik 5.2 626
2002 48 Aile Müzik 4.5 632
2002 48 Aksiyon Müzik 6.1 3,689
2002 48 Romantik Müzik 3.8 894
2002 48 Aksiyon Müzik 6.4 5,031
2002 48 Aksiyon Müzik 4.4 978
2002 48 Dram Müzik 5.4 4,861

Utanç
2001 47 Dram Müzik 6.8 1,985
2001 47 Dram Müzik 7.5 2,181
2001 47 Müzikal Müzik 5.1 1,026

Aşk Hikayeleri
2000 46 Müzikal Müzik 7.1 18,518
2000 46 Gerilim Müzik 4.8 316
2000 46 Dram Müzik 3.8 1,020
2000 46 Aksiyon Müzik 4.9 423
2000 46 Komedi Müzik 5.2 1,099
2000 46 Aksiyon Müzik 4.7 268
2000 46 Aksiyon Müzik 6.9 1,721
2000 46 Aksiyon Müzik 4.8 833
2000 46 Müzikal Müzik 5.3 462
2000 46 Aksiyon Müzik 3.8 2,898
1999 45 Komedi Müzik 5.3 544

We Stand United
1999 45 Müzikal Müzik 6.2 4,101
1999 45 Aksiyon Müzik 6.9 1,524
1999 45 Müzik 6.2 3,344
1999 45 Müzikal Müzik 6.1 1,735
1999 45 Komedi Müzik 4.4 179
1999 45 Aksiyon Müzik 3.2 443
1999 45 Dram Oyuncu
Müzik
5.8 1,137
1999 45 Dram Müzik 6.8 325
1999 45 Dram Müzik 5.3 810
1999 45 Müzik 7.9 153
1998 44 Aksiyon Müzik 5.8 1,790
1998 44 Aksiyon Müzik 2.6 103
1998 44 Aksiyon Müzik 5.2 1,582
1998 44 Aksiyon Müzik 5.2 251
1998 44 Aksiyon Müzik 5.9 755
1998 44 Müzik 6.8 2,461
1997 43 Aksiyon Müzik 4.6 873
1997 43 Komedi Müzik 6.7 3,892
1997 43 Aile Müzik 4.7 620

Ordu
1996 42 Aksiyon Müzik 4.4 1,134
1994 40 Aksiyon Müzik 3.2 199
1993 39 Romantik Müzik 5.6 121
1993 39 Korku Müzik 4.8 130
1992 38 Komedi Müzik 5.9 23
1992 38 Aksiyon Müzik 5.7 184
1992 38 Aksiyon Müzik 4.9 305
1992 38 Dram Müzik 6.3 1,250
1992 38 Müzik 6.0 102
1992 38 Aile Müzik 6.1 393
1992 38 Aksiyon Müzik 6.3 6
1991 37 Gerilim Müzik 5.9 821
1991 37 Dram Müzik 5.4 33
1991 37 Dram Müzik 7.3 4,368
1991 37 Aile Müzik 3.9 272
1991 37 Macera Müzik 5.1 851
1991 37 Aksiyon Müzik 4.8 10
1991 37 Aksiyon Müzik 4.9 155
1991 37 Aksiyon Müzik 6.6 525
1991 37 Müzikal Müzik 7.3 2,741
1991 37 Müzik 5.7 31
1990 36 Suç Müzik    
1990 36 Aksiyon Müzik 5.7 686
1990 36 Aksiyon Müzik 5.2 74
1990 36 Müzikal Müzik 6.3 1,149
1990 36 Komedi Müzik 6.8 3,504
1990 36 Aksiyon Müzik 5.3 207
1990 36 Fantastik Müzik 5.1 553
1990 36 Dram Müzik 6.7 570
1990 36 Müzik 5.7 29
1990 36 Romantik Müzik 5.9 407
1990 36 Müzik 3.5 15
1990 36 Aksiyon Müzik 5.0 24
1989 35 Aksiyon Müzik 5.8 77
1989 35 Aksiyon Müzik 4.6 20
1989 35 Aksiyon Müzik 6.6 129
1989 35 Dram Müzik 5.8 37
1989 35 Dram Müzik 4.1 16
1989 35 Müzik 5.8 29
1989 35 Müzik 5.5 141
1989 35 Aksiyon Müzik 6.8 1,409
1989 35 Dram Müzik 5.3 161
1988 34 Romantik Müzik    
1988 34 Aksiyon Müzik    
1988 34 Müzik 5.7 23
1988 34 Komedi Müzik 5.9 519
1988 34 Aksiyon Müzik 4.7 137
1988 34 Aksiyon Müzik 5.6 81
1987 33 Bilim-Kurgu Müzik 4.3 201
1987 33 Aksiyon Müzik    
1987 33 Aksiyon Müzik 7.0 50
1987 33 Müzik 7.1 96

Aşk Hediyesi
1987 33 Romantik Müzik 6.7 48
1987 33 Aksiyon Müzik 6.1 121
1987 33 Oyuncu 6.3 12
1987 33 Aksiyon Müzik 6.2 64
1986 32 Aksiyon Müzik 5.7 86
1986 32 Aile Müzik 4.8 32
1986 32 Aksiyon Müzik 7.4 1,247
1986 32 Müzik 6.2 97
1986 32 Dram Müzik 5.5 31
1986 32 Fantastik Müzik 6.7 430
1986 32 Müzik 3.8 18
1985 31 Aksiyon Müzik 4.6 18
1984 30 Dram Müzik 7.0 255
1984 30 Dram Müzik 7.2 25
1983 29 Aile Müzik 6.9 34
1983 29 Dram Müzik 6.7 1,325
1983 29 Komedi Müzik 7.6 835
1983 29 Komedi Müzik 7.3 302
1981 27 Romantik Müzik 8.1 41
1981 27 Komedi Müzik 7.5 779
1980 26 Aksiyon Müzik 7.5 1,498
1980 26 Müzik 5.3 24
1979 25 Dram Müzik 6.8 143
1979 25 Aksiyon Müzik 6.7 1,031
1973 19 Dram Müzik 8.0 1,970
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018