Giriş Kayıt
Rodolfo Antúnez

Rodolfo Antúnez


Yönetmen

Rodolfo Antúnez, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen 7.3 44
2017 Dram Yönetmen 8.1 17
2016 Yönetmen 5.5 60
2014 Dram Yönetmen 4.7 19
2013 Komedi Yönetmen 6.5 76
2011 Aksiyon Yönetmen 6.3 91
2009 Komedi Yönetmen 6.0 9
2007 Komedi Yönetmen 4.7 67
2006 Komedi Yönetmen 7.0 623
2001 Gerilim Yönetmen 5.9 33
2000 Dram Yönetmen 5.1 14
1998 Komedi Yönetmen 6.1 81
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (107,902) Chernobyl (30,821) The Big Bang Theory (3,928) The 100 (2,841) Killing Eve (2,641) The Blacklist (2,000) Vikings (1,397) Breaking Bad (1,306) Friends (1,034) The Flash (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019