Giriş Kayıt
Seppo Anttila

Seppo Anttila


Sesler

Seppo Anttila, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 4.0 72
2015 Aile Sesler 5.3 83
2010 Dram Sesler 6.8 330
2009 Dram Sesler 6.9 605
2006 Komedi Sesler 5.7 491
2005 Dram Sesler 3.1 328
1986 Aksiyon Sesler 4.3 1,604
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019