Giriş Kayıt
Brigitte Antonius

Brigitte Antonius (85)


Oyuncu

Brigitte Antonius, 27 Ocak 1933 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu.

"Rote Rosen" (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1933
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Burcu: Kova
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Suç Oyuncu 7.2 4,358

Ayaklanma
2001 68 Dram Oyuncu 7.3 4,291
2001 68 Biyografi Oyuncu 5.7 565
2000 67 Komedi Oyuncu 7.7 2,896
1991 58 Dram Oyuncu 6.6 449
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018