Giriş Kayıt
A. Ansyanskaya

A. Ansyanskaya (82)


Oyuncu

A. Ansyanskaya, 01 Kasım 1917 doğumlu oyuncu.

Lenin v Polshe (1966) yapımıyla biliniyor.

A. Ansyanskaya, 02 Aralık 1999 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1917
Ölüm Tarihi: 02 Aralık 1999
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 74 Komedi Oyuncu 6.9 31
1975 58 Dram Oyuncu 8.3 56
1970 Komedi Oyuncu 7.5 79
1966 49 Dram Oyuncu 7.1 65
1965 48 Komedi Oyuncu 7.1 191
1958 41 Biyografi Oyuncu 7.0 29
1955 38 Komedi Oyuncu 7.3 198
1947 30 Dram Oyuncu 6.7 99
1945 28 Dram Oyuncu 7.3 56
1944 27 Savaş Oyuncu 7.4 157
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019