Giriş Kayıt
Connie Angland

Connie Angland (54)


Özel Efekt

Constance I Angland, 22 Ekim 1964 doğumlu Özel efekt.

2014 yılının Ekim ayında Billy Bob Thornton ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Siyah Giyen Adamlar (1997), Siyah Giyen Adamlar 2 (2002), Maymunlar Cehennemi (2001), Vay Anam Vay (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Constance I Angland
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1964
Diğer Bir İsmi: Connie Anglund
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 38 Aksiyon Özel Efekt 6.1 301,474

Maymunlar Cehennemi
2001 37 Aksiyon Özel Efekt 5.7 198,176

Vay Anam Vay
2000 36 Aksiyon Özel Efekt 5.1 74,342
1999 35 Korku Özel Efekt 6.2 59,492

Siyah Giyen Adamlar
1997 33 Komedi Özel Efekt 7.3 460,768
1994 30 Fantastik Çeşitli 5.2 1,971
1993 29 Fantastik Çeşitli 5.3 2,384

Müthiş Yemek
1991 27 Dram Çeşitli 7.1 41,631

Örümcek Korkusu
1990 26 Komedi Özel Efekt 6.4 56,753
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018