Giriş Kayıt
Connie Angland

Connie Angland (53)


Özel Efekt

Constance I Angland, 22 Ekim 1964 doğumlu Özel efekt.

Siyah Giyen Adamlar (1997), Siyah Giyen Adamlar 2 (2002), Maymunlar Cehennemi (2001), Vay Anam Vay (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Constance I Angland
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1964
Diğer Bir İsmi: Connie Anglund
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 38 Aksiyon Özel Efekt 6.1 298,631

Maymunlar Cehennemi
2001 37 Aksiyon Özel Efekt 5.7 197,171

Vay Anam Vay
2000 36 Aksiyon Özel Efekt 5.1 73,898
1999 35 Korku Özel Efekt 6.2 59,079

Siyah Giyen Adamlar
1997 33 Komedi Özel Efekt 7.3 457,319
1994 30 Fantastik Çeşitli    
1993 29 Fantastik Çeşitli    

Müthiş Yemek
1991 27 Dram Çeşitli 7.1 41,295

Örümcek Korkusu
1990 26 Komedi Özel Efekt 6.4 56,306
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,692) Shameless (3,969) Bodyguard (2,305) Fear the Walking Dead (1,688) Castle Rock (1,670) Suits (1,480) The First (1,223) La Casa de Papel (1,191) The 100 (1,119) Mayans M.C. (929)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018