Giriş Kayıt
Maya Angelou

Maya Angelou (86)


Oyuncu, Senarist

Marguerite Annie Johnson, 04 Nisan 1928 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Good Hair (2009), Sadece Justice (1993), Madea's Family Reunion (2006), (1977) Kökler (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Maya Angelou, 28 Mayıs 2014 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Marguerite Annie Johnson
Doğum Tarihi: 04 Nisan 1928
Ölüm Tarihi: 28 Mayıs 2014
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Dr Maya Angelou | Dr. Maya Angelou
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Oyuncu 7.8 358
2015 Müzik Oyuncu 6.1 210
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,525
2014 Oyuncu 6.5 396

Afrika Semaları Altında
2012 84 Belgesel Oyuncu 7.8 438
2009 81 Belgesel Oyuncu 6.9 5,197
2008 Belgesel Oyuncu    
2006 78 Komedi Oyuncu 5.2 9,945
2006 Belgesel Oyuncu 7.2 111
1996 68 Aile Oyuncu 6.6 238

Yorgan hikayesi
1995 67 Komedi Oyuncu 6.2 9,847

August King'in Yolculuğu
1995 67 Oyuncu 6.6 855
1995 67 Belgesel Oyuncu 6.7 57

Sadece Justice
1993 65 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.0 10,897
1985 Belgesel Oyuncu 8.0 640
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,316
1977 49 Komedi Oyuncu
Senarist
7.1 47

Kökler
1977 Dram Oyuncu 8.3 14,914

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 10,441
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,749
1959 31 Dram Oyuncu 7.3 1,361
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019