Giriş Kayıt
Michael Angelis

Michael Angelis (67)


Oyuncu

Michael Angelis, 18 Ocak 1952 Liverpool, Merseyside, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Good Cop (2012), First Time Loser (2012), (1995) Joseph (1995), (1991) G.B.H. (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1952
Doğum Yeri: Liverpool, Merseyside, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gerilim Oyuncu 7.8 1,101
2012 60 Dram Oyuncu 8.0 771
1995 43 Macera Oyuncu 7.7 1,989
1991 39 Dram Oyuncu 8.7 574
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,188
1984 Animasyon Oyuncu 6.7 2,925
1979 27 Oyuncu 5.7 332
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,274
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019