Giriş Kayıt
Stephen F. Andrich

Stephen F. Andrich


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Stephen F. Andrich, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu.

Yeni Bir Başlangıç (1996), Hayatım Yalan (2011), Büyükler (2010), En Uzun Mesafe (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephen Andrich | Steven Andrich | Steve Andrich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.3 18,484
2015 Aksiyon Kameraman 6.8 5,799
2014 Spor Görüntü Yönetmeni 5.5 55
2014 Dram Görüntü Yönetmeni    
2011 Dram Kameraman 7.0 6,766

Hayatım Yalan
2011 Komedi Kameraman 6.4 196,993

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.4 768,407

Büyükler
2010 Komedi Kameraman 6.0 206,507

Zafer ve Gurur
2008 Suç Çeşitli 6.7 56,690
2008 Komedi Kameraman 3.8 47,086
2008 Aksiyon Kameraman 7.9 38,600

Oyun Bozan
2007 Komedi Kameraman 6.2 52,341

Zafer Bizimdir
2006 Dram Çeşitli 7.1 52,755

Yenilmez
2006 Biyografi Kameraman
Çeşitli
7.1 59,535

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Kameraman
Oyuncu
5.6 44,900

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kameraman 6.4 147,934

Koç Carter
2005 Dram Kameraman 7.3 109,113

Sucu
1998 Komedi Kameraman 6.1 135,270

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Kameraman 7.3 218,494
1991 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.4 1,301
1988 Komedi Kameraman
Senarist
Editör
5.2 6,187
1987 Komedi Oyuncu 4.5 154
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019