Giriş Kayıt
Stephen F. Andrich

Stephen F. Andrich


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Stephen F. Andrich, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu.

Yeni Bir Başlangıç (1996), Hayatım Yalan (2011), Büyükler (2010), En Uzun Mesafe (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephen Andrich | Steven Andrich | Steve Andrich
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.3 17,638
2015 Aksiyon Kameraman 6.8 5,694
2014 Spor Görüntü Yönetmeni 5.5 44
2014 Dram Görüntü Yönetmeni    
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

Hayatım Yalan
2011 Komedi Kameraman 6.4 193,471

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.4 748,460

Büyükler
2010 Komedi Kameraman 6.0 202,445

Zafer ve Gurur
2008 Suç Çeşitli 6.7 55,923
2008 Komedi Kameraman 3.8 46,267
2008 Aksiyon Kameraman 7.9 38,008

Oyun Bozan
2007 Komedi Kameraman 6.2 50,773

Zafer Bizimdir
2006 Dram Çeşitli 7.1 51,901

Yenilmez
2006 Biyografi Kameraman
Çeşitli
7.1 58,339

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Kameraman
Oyuncu
5.6 44,365

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kameraman 6.4 145,386

Koç Carter
2005 Dram Kameraman 7.3 105,901

Sucu
1998 Komedi Kameraman 6.1 132,683

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Kameraman 7.3 213,509
1991 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.3 1,185
1988 Komedi Kameraman
Senarist
Editör
5.1 5,617
1987 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Upgrade (11,533) Tag (6,292) Deadpool 2 (5,694) Avengers: Infinity War (3,048) Skyscraper (2,264) The Endless (2,183) Adrift (1,875) Bad Samaritan (735) Ah-ga-ssi (732) Ready Player One (527)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,988) Better Call Saul (1,978) The 100 (1,896) La casa de papel (1,858) Suits (1,416) Yellowstone (1,177) Friends (1,044) Vikings (1,028) Black Mirror (1,004) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018