Giriş Kayıt
Agamemnon Andrianos

Agamemnon Andrianos (66)


Sesler

Agamemnon Andrianos, 04 Aralık 1952 Brooklyn, New York, ABD doğumlu sesler.

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk (1986), Dalgın Profesör (1997), Jack (1996), The Wonder Years (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Aralık 1952
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Adrianos Agamemnon | Agamemnon | Agememnon | Menal
Takma İsmi: Aggie
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 8.0 214,911
2016 Dram Sesler 7.7 8,116
2016 64 Komedi Sesler 5.4 39,400

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 64 Macera Sesler 6.2 6,409
2016 Komedi Sesler    
2015 63 Gerilim Sesler 5.2 3,757
2015 Aksiyon Sesler 6.8 5,891

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Sesler 7.5 107,558
2003 Dram Sesler 5.9 312

Dalgın Profesör
1997 45 Komedi Sesler 5.3 78,382
1996 44 Komedi Sesler 5.8 52,837

Dev Şeftali
1996 44 Animasyon Sesler 6.7 56,361
1994 42 Komedi Sesler 6.1 26,721

Babam ve Ben
1994 42 Komedi Sesler 4.7 6,997

Yırtık Rahibe 2
1993 41 Komedi Sesler 5.5 44,630
1991 39 Aksiyon Sesler 5.9 9,242

Gece Yarısından Sonra
1989 37 Korku Sesler 5.6 1,437

Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği
1988 36 Dram Sesler 7.4 31,472
1988 Komedi Sesler 8.3 31,938

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 34 Aksiyon Sesler 7.3 72,757

Ördek Howard
1986 34 Aksiyon Sesler 4.6 39,921
1986 34 Dram Sesler 7.1 185
1985 33 Macera Sesler 5.5 7,554
1985 33 Macera Sesler 6.8 271
1983 31 Belgesel Sesler 7.7 557
1983 31 Belgesel Sesler 7.0 206
1979 27 Yetişkin Sesler 5.9 25
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019