Giriş Kayıt
Michael Andrews

Michael Andrews


Müzisyen, Müzisyen

Michael Andrews, müzisyen, müzisyen.

Karanlık Yolculuk (2001), Nedimeler (2011), Kötü Komşular (2014), Freaks and Geeks (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Andrews
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Müzik 2.7 220

Şipşak Aile
2018 Komedi Müzik 7.4 50,192

Hayatım Yalan
2018 Komedi Müzik 5.8 14,187

Acayip Güzelim
2018 Komedi Müzik 5.5 40,677
2017 Müzik 7.0 149

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Müzik 6.0 49,514

Büyük Hastalık
2017 Komedi Müzik 7.6 105,205
2017 Komedi Müzik 6.2 293

Kötü Komşular 2
2016 Komedi Müzik
Müzik
5.7 103,612

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Müzik 5.9 102,257

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Müzik
Müzik
6.2 97,730
2015 Dram Müzik 5.2 3,602
2015 Komedi Müzik 7.5 7,116

Kaset İşi
2014 Komedi Müzik 5.1 100,948
2014 Komedi Müzik 4.9 44,530

Kötü Komşular
2014 Komedi Müzik 6.3 267,180

Ateşli Aynasızlar
2013 Aksiyon Müzik 6.6 154,001

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Müzik
Müzik
6.9 12,591

Ben ve Kate
2012 Komedi Müzik 6.6 4,891

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Müzik 6.2 88,754

Ev Adamı
2011 Komedi Müzik
Müzik
6.5 60,150

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Müzik 5.7 181,857

Nedimeler
2011 Komedi Müzik 6.8 250,529
2011 Belgesel Müzik 6.8 220
2011 Komedi Müzik 7.7 170,893

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Müzik 6.4 117,740

Anneme Dokunma!
2010 Komedi Müzik 6.3 32,550

Matrak Adamlar
2009 Komedi Müzik
Müzik
6.3 109,353
2007 Komedi Müzik 6.8 62,914

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Müzik 7.3 68,115

Başıboş Afacanlar
2006 Macera Müzik 5.2 9,670
2006 Komedi Müzik 6.6 5,362

Ben ve Sen ve Diğerleri
2005 Komedi Müzik 7.3 33,557
2004 Komedi Müzik 8.2 11,664

Hiç
2003 Komedi Müzik 6.2 5,588

Şifre Çözücü
2002 Gizem Müzik 6.8 29,078

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Müzik 6.2 45,035

Karanlık Yolculuk
2001 Dram Müzik 8.1 700,851
2001 Dram Müzik 7.8 239
2001 Komedi Müzik 6.3 16,028
2001 Komedi Müzik 7.9 15,774
1999 Komedi Müzik 8.8 119,646
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019