Giriş Kayıt
Felix Andrew

Felix Andrew


Sesler, Editör, Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Felix Andrew, sesler, editör, görüntü yönetmeni, kameraman.

Milk (2008), Hayalet Avcıları 3 (2016), Fidye (1996), 42 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Felix Bruce Andrew | Felix Andrews
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Sesler 6.1 29,210

Merak Etme, Fazla Uzaklaşamaz
2018 Biyografi Sesler 6.9 14,293
2018 Dram Sesler 6.3 882
2017 Suç Sesler 4.5 6,529

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Sesler 5.2 186,941
2016 Suç Sesler 8.5 99,685

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Sesler 6.0 11,504
2015 Dram Sesler 8.1 8,277
2015 Dram Sesler 6.9 27
2014 Dram Sesler 5.7 3,556
2014 Sesler 7.9 8,042
2014 Suç Sesler 6.3 10,170
2013 Biyografi Sesler 7.5 77,743
2013 Dram Sesler 7.2 999
2013 Komedi Sesler 7.5 3,995

Son Konser
2012 Dram Sesler 7.1 12,978

Kayıp Umutlar
2012 Dram Sesler 6.6 34,671
2012 Dram Sesler 7.2 64
2011 Suç Sesler 8.1 16,467

Senin İçin
2011 Dram Sesler 6.8 16,743

Mutlu Bir Gün
2011 Dram Sesler 6.0 3,794
2010 Belgesel Sesler 7.7 1,445

Kestirme Yol
2010 Dram Sesler 6.6 10,445
2010 Komedi Sesler 6.1 33,707
2008 Biyografi Sesler 7.6 155,931
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.1 178
2008 Belgesel Sesler 7.7 7,155
2008 Dram Editorial Department 4.2 25
2007 Suç Sesler 6.7 27,659

Karanlığa Taksi
2007 Belgesel Kameraman
Sesler
7.5 13,772

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Çeşitli
Sesler
7.3 67,991

Son Günler
2005 Biyografi Sesler 5.8 20,725
2005 Belgesel Sesler 7.7 15,325
2005 Belgesel Sesler 7.9 4,510

Fil
2003 Suç Sesler 7.2 80,571
2002 Macera Sesler 6.2 16,791
2002 Dram Sesler 6.1 350

Güneşin Ardında
2001 Dram Sesler 7.7 6,340
2001 Suç Sesler 7.0 367
2000 Komedi Sesler 6.1 1,080
2000 Komedi Sesler 6.5 1,662
1999 Belgesel Sesler 7.8 435

Ruhsuz
1998 Komedi Sesler 6.0 13,283
1997 Suç Sesler 8.7 81,733

Karanlık Basarken
1997 Dram Sesler 7.3 1,074

Fidye
1996 Most Popular by Genre Sesler 6.7 111,275

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Sesler 5.6 22,379
1995 Belgesel Sesler 6.4 1,013
1994 Suç Sesler 7.9 1,798

Olan Oldu
1994 Komedi Sesler 7.0 1,099
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,830) Black Mirror (1,877) The 100 (1,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,751) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,688) The Big Bang Theory (1,510) Shingeki no kyojin (1,391)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019