Giriş Kayıt
Herb Andress

Herb Andress (69)


Oyuncu

Herbert Andreas Greunz, 10 Ocak 1935 Bad Goisern, Upper Avusturya, Avusturya doğumlu oyuncu.

(1985) Düşmanım (1985), (1971) Warnung vor einer heiligen Nutte (1971), (1971) La figlia di Frankenstein (1971), (2003) Baltic Storm (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Herb Andress, 08 Nisan 2004 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Herbert Andreas Greunz
Doğum Tarihi: 10 Ocak 1935
Ölüm Tarihi: 08 Nisan 2004
Doğum Yeri: Bad Goisern, Upper Avusturya, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Herbert Andreas | Herb Andreas | Herbert Andress
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 68 Biyografi Oyuncu 6.6 14,028
2003 68 Dram Oyuncu 3.9 966
1999 Oyuncu 5.5 28
1988 53 Dram Oyuncu 5.8 367

Düşmanım
1985 50 Aksiyon Oyuncu 6.9 39,514
1981 46 Dram Oyuncu 7.2 3,258
1981 Suç Oyuncu 6.5 572
1980 Dram Oyuncu 8.7 3,521
1976 41 Oyuncu 5.0 30
1973 38 Gizem Oyuncu 5.8 437
1971 36 Korku Oyuncu 5.0 1,488
1971 36 Western Oyuncu 3.2 132
1971 36 Komedi Oyuncu 6.9 1,789

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,071
1970 35 Aksiyon Oyuncu 4.8 183

Lanetli Savaş
1969 34 Savaş Oyuncu 4.5 70

Harpte Ne Yaptın
1966 31 Komedi Oyuncu 6.7 1,541
1966 31 Komedi Oyuncu 4.0 838
1962 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,965
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019