Giriş Kayıt
Martin Andris

Martin Andris (42)


Oyuncu, Dublör

Martin Andris, 26 Şubat 1977 Petaluma, California, ABD doğumlu oyuncu, dublör.

Operasyon: Argo (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Şubat 1977
Doğum Yeri: Petaluma, California, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 41 Aksiyon Oyuncu 6.1 25,584
2014 37 Aksiyon Oyuncu 4.6 682

Operasyon: Argo
2012 35 Dram Oyuncu 7.7 527,728

Aşkın Büyüsü
2011 34 Dram Çeşitli 6.9 104,794
2011 34 Komedi Oyuncu 6.1 8,445

Demir Adam 2
2010 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 633,377

Benim Adım Khan
2010 33 Dram Oyuncu 8.0 89,507

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 32 Komedi Oyuncu 6.6 79,453
2008 31 Biyografi Oyuncu 7.6 154,079

Zoraki Tatil
2008 31 Komedi Oyuncu 5.7 57,714
2007 30 Suç Oyuncu 7.7 382,098

Umudunu Kaybetme
2006 29 Biyografi Oyuncu 8.0 398,979

Atalarımızın Bayrakları
2006 29 Dram Oyuncu 7.1 110,640

Çatlak Yönetmen
1999 22 Komedi Oyuncu 6.4 62,052
1999 22 Komedi Dublör 6.9 8,483

Dalgın Profesör
1997 20 Komedi Oyuncu 5.2 76,663
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019