Giriş Kayıt
Paul Andrejco

Paul Andrejco


Sanat Bölümü, Animasyon, Kostüm Tasarımcısı

Paul Andrejco, sanat bölümü, animasyon, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muppets Aranıyor
2014 Macera Sanat Bölümü 6.4 27,927

Muppetlar
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 80,983
2001 Aile Kostüm Tasarımcısı 6.2 338
1999 Macera Animasyon 5.8 2,077
1992 Komedi Çeşitli 7.7 37,365
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,318) The Sinner (2,068) La Casa de Papel (1,385) Castle Rock (1,378) Shameless (1,358) A Discovery of Witches (1,299) Suits (1,252) Bodyguard (1,232) The 100 (1,197) Fear the Walking Dead (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018