Giriş Kayıt
Paul Andrejco

Paul Andrejco


Sanat Bölümü, Animasyon, Kostüm Tasarımcısı

Paul Andrejco, sanat bölümü, animasyon, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muppets Aranıyor
2014 Macera Sanat Bölümü 6.4 28,103

Muppetlar
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 81,250
2001 Aile Kostüm Tasarımcısı 6.4 391
1999 Macera Animasyon 5.8 2,505
1992 Komedi Çeşitli 7.7 40,274
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018