Giriş Kayıt
Frédéric Andrau

Frédéric Andrau


Oyuncu

Frédéric Andrau, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.4 165
2015 Dram Oyuncu 6.2 889
2014 Kısa Metraj Oyuncu    

Kaybolan Dalgalar
2012 Romantik Oyuncu 6.1 2,383
2011 Kısa Metraj Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 5.9 44
2005 Dram Oyuncu 7.0 236
2001 Aksiyon Oyuncu 5.3 28
2001 Komedi Oyuncu 6.9 21
1999 Dram Oyuncu 5.6 87
1998 Dram Oyuncu 7.0 2,237
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019