Giriş Kayıt
Doug Andham

Doug Andham


Sesler

Doug Andham, sesler.

Amerikan Korku Hikayesi (2011), Masumiyetin İntiharı (1999), Glee (2009), American Crime Story (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: DougbLas Andorka | Douglas Andorka | Doug Andorka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sesler 8.6 12,727
2016 Biyografi Sesler 8.5 58,339
2015 Aksiyon Sesler 8.1 161,212
2015 Komedi Sesler 8.3 23,836
2015 Komedi Sesler 7.5 6,801
2015 Suç Sesler 7.7 9,685
2015 Komedi Sesler 7.1 29,808
2014 Dram Sesler 6.6 22,099

Kalbin Direnişi
2014 Dram Sesler 8.0 22,308
2014 Dram Sesler 6.4 1,386
2014 Aksiyon Sesler 7.5 12,074
2013 Dram Sesler 7.2 2,173
2012 Komedi Sesler 6.8 9,940

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Sesler 8.1 234,667
2010 Dram Sesler
6.6 549
2010 Komedi Sesler 8.0 13,439
2010 Dram Sesler 8.1 1,268
2009 Komedi Sesler 8.2 129,639

Özel Ajan Oso
2009 Animasyon Sesler 5.3 309
2009 Komedi Sesler 8.3 46,071
2009 Komedi Sesler 6.7 123,305
2008 Komedi Sesler 6.8 673

Ölüm Bölgesi: Çöküş
2008 Animasyon Sesler 6.4 8,848

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 Animasyon Sesler 7.1 11,432
2007 Animasyon Sesler 6.1 334

Reaper 1
2007 Macera Sesler 7.8 21,976
2006 Animasyon Sesler 4.5 572
2006 Suç Sesler 8.7 576,753
2005 Animasyon Sesler    
2005 Dram Sesler 8.2 4,255

Batman Dracula'ya Karşı
2005 Animasyon Sesler    

Tom Ve Jerry : Hızlı Ve Kürklü
2005 Animasyon Sesler    

Arkadaşım Maymun
2005 Animasyon Sesler 6.1 2,177

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Sesler 7.0 67,959

Bionicle 2: Macera Devam Ediyor
2004 Animasyon Sesler    
2004 Animasyon Sesler 7.3 7,674

Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı
2004 Animasyon Sesler 7.7 15,235

Tutsak
2004 Dram Sesler    

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Sesler 5.3 13,431

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sesler 4.2 47,074

Kör Şafak
2003 Dram Sesler 5.6 3,979

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Sesler 4.6 3,924

Çapkın
2003 Komedi Sesler 4.8 386
2003 Aksiyon Sesler 6.7 1,551
2003 Komedi Sesler 6.2 4,203

100 Mil
2002 Komedi Sesler 5.8 642
2002 Komedi Sesler 5.0 2,128
2002 Dram Sesler 6.8 164
2002 Dram Sesler 6.5 413
2002 Gerilim Sesler 5.0 560

Tabu (II)
2002 Dram Sesler 3.6 1,598
2002 Dram Sesler    
2001 Aksiyon Sesler 4.8 234
2001 Dram Sesler 7.2 1,175
2001 Komedi Sesler 6.0 232
2001 Aksiyon Sesler 6.5 342
2000 Aksiyon Sesler 5.7 1,357
2000 Suç Sesler 5.7 1,175
2000 Komedi Sesler 6.0 342
1999 Komedi Sesler 5.4 1,345
1999 Komedi Sesler 5.8 479

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Sesler 7.2 130,625
1998 Gerilim Sesler 3.9 236
1998 Aksiyon Sesler 3.0 268
1998 Macera Sesler 4.7 579
1998 Aksiyon Sesler 2.8 9,567
1998 Komedi Sesler 5.9 2,364
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018