Giriş Kayıt
Doug Andham

Doug Andham


Sesler

Doug Andham, sesler.

Amerikan Korku Hikayesi (2011), Masumiyetin İntiharı (1999), Glee (2009), American Crime Story (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: DougbLas Andorka | Douglas Andorka | Doug Andorka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sesler 8.6 13,170
2016 Biyografi Sesler 8.5 59,434
2015 Aksiyon Sesler 8.1 163,930
2015 Komedi Sesler 8.3 24,398
2015 Komedi Sesler 7.5 6,873
2015 Suç Sesler 7.7 9,750
2015 Komedi Sesler 7.1 30,143
2014 Dram Sesler 6.6 22,207

Kalbin Direnişi
2014 Dram Sesler 7.9 30,264
2014 Dram Sesler 6.4 1,482
2014 Aksiyon Sesler 7.5 12,120
2013 Dram Sesler 7.2 2,187
2012 Komedi Sesler 6.8 10,437

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Sesler 8.1 240,229
2010 Dram Sesler
6.6 606
2010 Komedi Sesler 8.0 14,168
2010 Dram Sesler 7.9 1,477
2009 Komedi Sesler 8.2 130,254

Özel Ajan Oso
2009 Animasyon Sesler 5.2 340
2009 Komedi Sesler 8.3 46,298
2009 Komedi Sesler 6.7 123,680
2008 Komedi Sesler 6.7 719

Ölüm Bölgesi: Çöküş
2008 Animasyon Sesler 6.3 9,147

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 Animasyon Sesler 7.0 15,860
2007 Animasyon Sesler 6.1 392

Reaper 1
2007 Macera Sesler 7.8 22,050
2006 Animasyon Sesler 4.6 625
2006 Suç Sesler 8.7 580,562
2005 Animasyon Sesler 6.0 1,224
2005 Dram Sesler 8.1 4,580

Batman Dracula'ya Karşı
2005 Animasyon Sesler 6.7 7,089

Tom Ve Jerry : Hızlı Ve Kürklü
2005 Animasyon Sesler 6.5 1,200

Arkadaşım Maymun
2005 Animasyon Sesler 6.1 4,340

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Sesler 7.0 68,490

Bionicle 2: Macera Devam Ediyor
2004 Animasyon Sesler 6.1 1,226
2004 Animasyon Sesler 7.3 8,264

Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı
2004 Animasyon Sesler 7.7 15,490

Tutsak
2004 Dram Sesler 7.4 636

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Sesler 5.3 13,517

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sesler 4.2 47,492

Kör Şafak
2003 Dram Sesler 5.6 4,186

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Sesler 4.6 4,003

Çapkın
2003 Komedi Sesler 4.8 408
2003 Aksiyon Sesler 6.7 1,710
2003 Komedi Sesler 6.2 4,421

100 Mil
2002 Komedi Sesler 5.7 672
2002 Komedi Sesler 5.0 2,252
2002 Dram Sesler 6.6 173
2002 Dram Sesler 6.4 430
2002 Gerilim Sesler 5.0 589

Tabu (II)
2002 Dram Sesler 3.6 1,691
2002 Dram Sesler 7.0 159
2001 Aksiyon Sesler 4.7 249
2001 Dram Sesler 7.1 1,252
2001 Komedi Sesler 6.1 237
2001 Aksiyon Sesler 6.6 354
2000 Aksiyon Sesler 5.7 1,422
2000 Suç Sesler 5.6 1,206
2000 Komedi Sesler 5.9 358
1999 Komedi Sesler 5.4 1,403
1999 Komedi Sesler 5.8 513

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Sesler 7.2 131,278
1998 Gerilim Sesler 3.9 251
1998 Aksiyon Sesler 3.1 293
1998 Macera Sesler 4.8 668
1998 Aksiyon Sesler 2.8 9,615
1998 Komedi Sesler 5.9 2,526
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018