Giriş Kayıt
Jeffrey Anderson-Gunter

Jeffrey Anderson-Gunter


Oyuncu

Jamaica, Jamaica doğumlu oyuncu.

Güçlülerin Dünyası (1993), (1990) Tabu (1990), (2007) Dehşet Hastanesi (2007), (1998) Babylon 5: Thirdspace (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jamaica
Doğum Yeri: Jamaica
Diğer Bir İsmi: Jeffrey Anderson | Jeffery Anderson Gunter | Jeffr
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 7.5 10

Dehşet Hastanesi
2007 Korku Oyuncu 5.3 6,537
1998 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,616
1996 Komedi Oyuncu 6.6 44,200

Af Yok
1994 Aksiyon Oyuncu 5.3 460

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Oyuncu 6.5 88,257

Güçlülerin Dünyası
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,012

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,967

Maksimum Güç
1992 Aksiyon Oyuncu 4.5 235
1992 Komedi Oyuncu 5.7 34,257

Tabu
1990 Aksiyon Oyuncu 5.9 17,853

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,417
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,005) American Gods (1,981) Arrow (1,625) The Flash (1,612) The Blacklist (1,493) The Passage (1,385) Vikings (1,275) Love, Death & Robots (887) Supernatural (831) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019