Giriş Kayıt
Sterling Anderson

Sterling Anderson


Senarist

Sterling Anderson, senarist.

The Gabby Douglas Story (2014), The Simple Life of Noah Dearborn (1999), Too Young to Marry (2007), The Unit (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stirling Anderson
Takma İsmi: Yoda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Senarist 6.9 1,831
2008 Kısa Metraj 6.0 148
2007 Komedi Senarist 5.3 781
2006 Aksiyon Senarist 8.1 23,037
1999 Dram Senarist 7.4 1,611
1999 Dram Senarist 5.4 193
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024