Giriş Kayıt
Sarah Pia Anderson

Sarah Pia Anderson


Yönetmen

Sarah Pia Anderson, yönetmen.

Bosch (2014), Good Girls (2018), Sneaky Pete (2015), Truth Be Told (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Yönetmen 5.3 87
2019 Dram Yönetmen 7.5 6,841
2019 Suç Yönetmen 7.1 12,946
2018 Komedi Yönetmen 7.7 52,748
2015 Suç Yönetmen 8.1 37,084
2014 Suç Yönetmen 7.5 11,559
2014 Suç Yönetmen 8.5 71,956
2011 Suç Yönetmen 8.0 9,276

Veronica Mars 3
2004 Suç Yönetmen 8.4 73,768
2004 Dram Yönetmen 7.9 3,510
2003 Komedi Yönetmen 8.1 42,449
2001 Aksiyon Yönetmen 6.6 543
1996 Suç Yönetmen 7.1 4,177
1995 Dram Yönetmen 7.7 2,489
1984 Suç Yönetmen 6.7 3,757
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022