Giriş Kayıt
John L. Anderson

John L. Anderson


Sesler

John L. Anderson, sesler.

Ölüm Yıldızı (1984), Üvey Baba (1987), Society (1989), Against the Wall (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Anderson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Reality-TV Sesler 6.1 1,136
1995 Aksiyon Sesler 4.1 377
1994 Aksiyon Sesler 6.8 2,003

İntikam Yemini
1994 Aksiyon Sesler 5.7 562
1992 Korku Sesler 4.6 1,135
1989 Gerilim Sesler 5.9 1,008
1989 Komedi Sesler 6.5 10,107
1989 Korku Sesler 5.2 1,427
1988 Macera Sesler 6.9 939
1987 Aksiyon Sesler    

Üvey Baba
1987 Dram Sesler 6.8 11,039

Ölüm Yıldızı
1984 Komedi Sesler 6.4 15,363
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018