Giriş Kayıt
Harry Anderson

Harry Anderson (65)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Harry Laverne Anderson, 14 Ekim 1952 Newport, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

"O" (1990), Night Court (1984), A Matter of Faith (2014), Dave's World (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Harry Anderson, 16 Nisan 2018 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Harry Laverne Anderson
Doğum Tarihi: 14 Ekim 1952
Ölüm Tarihi: 16 Nisan 2018
Doğum Yeri: Newport, Rhode Island, ABD
Takma İsmi: Harry the Hat
Burcu: Terazi
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 62 Dram Oyuncu 3.7 1,236
2003 Komedi Oyuncu 7.5 11,225
1997 Oyuncu 7.9 15
1993 Komedi Oyuncu 8.0 6
1993 Komedi Oyuncu 6.7 6
1993 Komedi Oyuncu
Senarist
6.7 588
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,578

"O"
1990 Dram Oyuncu 6.9 100,886
1988 Komedi Oyuncu 8.0 680

Bebeğimiz Olacak
1988 36 Komedi Oyuncu 5.8 10,384
1984 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.7 8,950

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.9 41,823
1982 30 Dram Oyuncu 6.2 566
1978 Komedi Oyuncu 5.8 16
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,602
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,750
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,413
Dizi Altyazıları
True Detective (3,429) The Flash (2,352) Shameless (2,056) Vikings (2,039) Star Trek: Discovery (1,718) Project Blue Book (1,660) Counterpart (1,572) Inside No. 9 (1,547) This Is Us (1,140) The Big Bang Theory (1,061)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019