Giriş Kayıt
Ingemar Andersson

Ingemar Andersson (68)


Kameraman, Oyuncu

Ingemar Andersson, 04 Ağustos 1950 doğumlu kameraman, oyuncu.

Slim Susie (2003), Annem Benim (2005), Livvakterna (2001), Buzuldan Gelen Adam (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1950
Diğer Bir İsmi: Chez Anderson | Ingemar Anderson
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 59 Aksiyon Kameraman 6.6 2,133

Karanlık Çökünce
2006 56 Dram Kameraman 7.4 1,608

Annem Benim
2005 55 Dram Kameraman 7.7 3,963
2003 53 Aksiyon Kameraman 6.3 3,325

Slim Susie
2003 53 Komedi Kameraman 6.9 8,385

The Invisible
2002 52 Dram Kameraman 6.5 2,816
2001 51 Dram Kameraman 5.4 456
2001 51 Aksiyon Kameraman 6.4 3,605
2001 51 Dram Kameraman 6.3 400

Buzuldan Gelen Adam
1998 48 Aksiyon Kameraman 5.9 3,808
1997 47 Aile Oyuncu
Kameraman
5.5 221
1986 36 Aksiyon Kameraman 5.6 47
1985 35 Korku Oyuncu
Kameraman
3.9 301
1984 34 Aksiyon Kameraman 4.1 606
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,684) Supernatural (4,526) The Big Bang Theory (3,218) The Flash (2,558) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,829) Shameless (1,695) Titans (1,620) La Casa de Papel (1,142) Manifest (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018