Giriş Kayıt
Ingemar Andersson

Ingemar Andersson (68)


Kameraman, Oyuncu

Ingemar Andersson, 04 Ağustos 1950 doğumlu kameraman, oyuncu.

Slim Susie (2003), Annem Benim (2005), Livvakterna (2001), Buzuldan Gelen Adam (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1950
Diğer Bir İsmi: Chez Anderson | Ingemar Anderson
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 59 Aksiyon Kameraman 6.6 2,161

Karanlık Çökünce
2006 56 Dram Kameraman 7.4 1,612

Annem Benim
2005 55 Dram Kameraman 7.7 3,982
2003 53 Aksiyon Kameraman 6.3 3,346

Slim Susie
2003 53 Komedi Kameraman 6.9 8,450

The Invisible
2002 52 Dram Kameraman 6.5 2,835
2001 51 Dram Kameraman 5.4 457
2001 51 Aksiyon Kameraman 6.4 3,742
2001 51 Dram Kameraman 6.3 401

Buzuldan Gelen Adam
1998 48 Aksiyon Kameraman 5.9 3,842
1997 47 Aile Oyuncu
Kameraman
5.5 224
1986 36 Aksiyon Kameraman 5.6 47
1985 35 Korku Oyuncu
Kameraman
4.1 362
1984 34 Aksiyon Kameraman 4.1 608
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018