Giriş Kayıt
Anthony Anderson

Anthony Anderson (48)


Oyuncu, Yapımcı

Anthony Anderson, 15 Ağustos 1970 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Ben Kendim ve Sevgilim (2000), Sahne Ateşi (2005), Beşikten Mezara (2003), Berber Dükkanı (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1970
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
9.2 (5 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yapımcı
Oyuncu
   
2018 News Oyuncu 4.7 171
2018 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.5 2,770
2017 47 Animasyon Oyuncu 6.7 40,281
2017 47 Animasyon Oyuncu 6.1 5,163

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.8 281
2017 47 Gerilim Oyuncu 6.6 8,088
2016 Game-Show Oyuncu 6.2 279
2016 46 Komedi Oyuncu 5.9 13,311
2016 46 Komedi Oyuncu 3.4 2,788
2015 Oyuncu 6.6 383
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,555
2015 Komedi Oyuncu 5.5 2,765
2014 44 Korku Oyuncu 5.6 12,521
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 16,875
2014 Komedi Oyuncu 7.4 14,199

Hesaplaşma Zamanı
2013 43 Komedi Oyuncu 6.4 54,098
2013 Talk-Show Oyuncu 5.3 1,052
2013 43 Animasyon Oyuncu 5.7 142
2013 43 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,366
2012 Komedi Oyuncu 6.3 4,239
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,729
2012 42 Komedi Oyuncu 5.9 4,777
2012 Komedi Oyuncu 5.9 678
2011 41 Komedi Oyuncu 6.2 39,531
2011 Talk-Show Oyuncu 5.4 835

Çığlık 4
2011 41 Korku Oyuncu 6.2 118,817
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,820

Sammy'nin Maceraları
2010 40 Animasyon Oyuncu 6.1 6,312

B Planı
2010 40 Komedi Oyuncu 5.4 46,147
2010 Dram Oyuncu 8.2 12,506
2009 39 Komedi Oyuncu 3.4 308
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,817
2007 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 569,782
2007 Suç Oyuncu 6.5 1,326
2006 Komedi Oyuncu 6.5 5,683

Arthur ile Minimoylar
2006 36 Macera Oyuncu 6.0 30,356

Köstebek
2006 36 Suç Oyuncu 8.5 1,077,273
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 866

Korkunç Bir Film 4
2006 36 Komedi Oyuncu 5.1 106,706
2006 36 Komedi Oyuncu 4.4 227
2006 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,006

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 35 Animasyon Oyuncu 6.5 52,649

Sahne Ateşi
2005 35 Suç Oyuncu 7.4 36,696
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250

Fidye
2005 35 Komedi Oyuncu 4.2 3,451
2005 Game-Show Oyuncu 7.2 1,683

Harold ve Kumar
2004 34 Macera Oyuncu 7.1 172,180

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 34 Aksiyon Oyuncu 4.5 13,047

Bebeğimin Babası
2004 34 Komedi Oyuncu 4.6 3,363

Korkunç Bir Film 3
2003 33 Komedi Oyuncu 5.5 128,083
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,692

Beşikten Mezara
2003 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 39,178

Herkes Onun Peşinde
2003 33 Komedi Oyuncu 5.2 17,724
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,368

Kanguru Jack
2003 33 Macera Oyuncu 4.4 27,071

Berber Dükkanı
2002 32 Komedi Oyuncu 6.3 27,880
2002 Suç Oyuncu 8.7 66,019
2001 31 Komedi Oyuncu 6.1 5,858

Kurşun
2001 31 Aksiyon Oyuncu 5.6 30,359
2001 Komedi Oyuncu 6.8 23,859

Spot
2001 31 Aksiyon Oyuncu 5.4 8,294
2001 31 Komedi Oyuncu 5.7 1,963

Gerçek Efsaneler 2
2000 30 Korku Oyuncu 4.2 14,930

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 30 Komedi Oyuncu 6.6 209,904

Vay Anam Vay
2000 30 Aksiyon Oyuncu 5.1 76,109

Romeo Ölmeli
2000 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 63,279

Müebbet Kuşları
1999 29 Komedi Oyuncu 6.7 41,094

Gençlik Yılları
1999 29 Dram Oyuncu 7.1 6,145

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 27,833
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,837
1997 27 Komedi Oyuncu 5.6 363
1995 Komedi Oyuncu 7.3 3,902
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,101
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,651
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,233
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,007) Game of Thrones (11,334) Warrior (2,355) The 100 (2,173) Black Mirror (1,914) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,399) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019