Giriş Kayıt
Andrew B. Andersen

Andrew B. Andersen


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Andrew B. Andersen, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Andrew Andersen | Andy Andersen | Andrew B. Anders
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kar Sazanı
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 2.9 1,572
2002 Belgesel Kameraman 6.2 363
2001 Komedi Kameraman 5.1 1,532
2000 Dram Kameraman 6.2 6,194
2000 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 253
1983 Müzik Kameraman 2.3 1,955
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018