Giriş Kayıt
Andrew B. Andersen

Andrew B. Andersen


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Andrew B. Andersen, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Andrew Andersen | Andy Andersen | Andrew B. Anders
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kar Sazanı
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 2.9 1,569
2002 Belgesel Kameraman 6.4 328
2001 Komedi Kameraman 5.1 1,450
2000 Dram Kameraman 6.2 5,914
2000 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.1 233
1983 Müzik Kameraman 2.2 1,822
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018