Giriş Kayıt
Fatma Andaç

Fatma Andaç (94)


Oyuncu

Fatma Andaç, 17 Mart 1925 Macaristan doğumlu oyuncu.

Üvey baba (1949) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mart 1925
Doğum Yeri: Macaristan
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 41 Dram Oyuncu    
1962 37 Romantik Oyuncu 4.8 12
1958 33 Macera Oyuncu    
1958 33 Dram Oyuncu    
1958 33 Dram Oyuncu    
1957 32 Dram Oyuncu 5.2 6
1956 31 Dram Oyuncu    
1954 29 Macera Oyuncu 6.4 14
1954 29 Dram Oyuncu    
1953 28 Dram Oyuncu    
1953 28 Dram Oyuncu    
1952 27 Dram Oyuncu    
1949 24 Dram Oyuncu    
1949 24 Dram Oyuncu 4.7 30
1948 23 Dram Oyuncu    
1946 21 Dram Oyuncu 7.1 13
1942 17 Suç Oyuncu 5.6 19
1934 9 Oyuncu 5.1 19
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,020) Swamp Thing (1,663) Black Mirror (1,611) The Big Bang Theory (1,555) Shingeki no kyojin (1,507) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,187)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019