Giriş Kayıt
Ronni Ancona

Ronni Ancona (55)


Oyuncu

Ronni Ancona, 04 Temmuz 1968 Troon, Ayrshire, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Penelope (2006), Babam Ve Ben (2005), (2014) The Trip to Italy (2014), (2012) Last Tango in Halifax (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1968
Doğum Yeri: Troon, Ayrshire, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ronnie Ancona
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 50 Komedi Oyuncu 5.1 1,135
2018 Komedi Oyuncu 6.6 113
2018 50 Komedi Oyuncu 4.0 5,046
2015 Oyuncu 5.6 65
2014 46 Komedi Oyuncu 6.6 16,140
2012 44 Oyuncu 8.2 10
2012 Dram Oyuncu 8.4 8,633
2010 Komedi Oyuncu 8.0 7,960
2010 42 Komedi Oyuncu 4.3 349
2009 Dram Oyuncu 7.0 341
2007 Dram Oyuncu 8.2 92,211
2006 38 Komedi Oyuncu 6.7 65,982

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 37 Komedi Oyuncu 6.7 13,152

Babam Ve Ben
2005 37 Dram Oyuncu 7.0 1,999
2004 Game-Show Oyuncu 6.1 1,865
2004 36 Komedi Oyuncu 5.5 4,769
2004 36 Komedi Oyuncu 5.7 498
2003 Dram Oyuncu 7.8 46
2003 Komedi Oyuncu 8.6 33,444
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,370
1999 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,190
1993 Komedi Oyuncu 7.7 2,822
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024